[NEW] Chords Kunci Gitar Tahu Opo Tempe - Manthous ft Minul (Campursari) Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : A.....E….Bm E Bm E A

Minul :
A
uwis suwe mas ra mangan tahu
lirik terjemahan arti indonesia Tahu Opo Tempe - Manthous ft Minul (Campursari) download mp3 E
yen dibacem mas legi rasane
Bm E
uwis suwe mas ora ketemu
A
mesam mesem sajak seneng atine

A
uwis suwe mas ra mangan tempe
E
tempe kripik opo mendoane
Bm E
sampun lami mas nopo pun supe
A ….Bm E A
yen dho becik mas niku sing sae

Manthous :
A
iki tahu dik kang iku tempe
E
pada bae asale saka dele

Perempuan :
Bm E
yen ketemu sajake seneng atine
A
ojo ojo saben dino ning omahe

Manthous :
A
pilih tahu apa pilih tempe dik
E
yen dirasakna pada enake

Minul :
Bm E
pilih aku mas opo pilih kae
A
ditimbang timbang podo abote

==Ulangi dari awal...