[NEW] Chords Kunci Gitar Caping Gunung - Lilin Herlina (Campursari) Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : C Dm G C
C Am chords Caping Gunung - Lilin Herlina (Campursari) lyrics Em G C

C Dm
Ndek jaman berjuang
G C
Njur kelingan anak lanang
Am Em G C
Biyen tak o...peni ning saiki ono ngendi

C lirik terjemahan arti indonesia Caping Gunung - Lilin Herlina (Campursari) download mp3 Dm
Jarene wes menang
cord kord chord Caping Gunung - Lilin Herlina (Campursari) kunci gitar G C
Keturutan sing di gadang
Am Em G C
Biyen nate janji njur saiki opo lali

C
Ning gunung tak cadongi sego jagung
Dm G
Yen mendung tak silihi caping gunung

G Dm
Sukur bisa nyawang
G C
gunung ndeso dadi rejo
Am Em G C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo

Int : C Dm G C
C Am Em G C

Ulangi dari awal 1x ^ ^

Ending :
C Am Em G C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo